Openbaar Onderwijs

Agenda

Vacature : CLW-coördinator (M/V)

Het departement openbaar onderwijs van de Stad Brussel organiseert een selectieproef voor de functie van Coördinator Centrum Leren en Werken voor het Instituut Anneessens Funck.

Lezen

Vacature : Technisch Adviseur Coördinator (M/V)

Het departement openbaar onderwijs van de Stad Brussel organiseert een selectieproef voor de functie van Technisch Adviseur-Coördinator secundair onderwijs voor het Instituut Anneessens Funck.

Lezen

Vacature : Zorgcoördinator (M/V)

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar een zorgcoördinator M/V/X) voor de basisschool 't Klavertjevier te Brussel met ingang van 1 september 2019.

Lezen

Vacature : mentor/aanvangsbegeleider (M/V)

Het departement Openbaar Onderwijs  van de Stad Brussel is op zoek naar een voltijdse mentor/aanvangsbegeleider voor tijdelijke leerkrachten in het basisonderwijs (M/V).

Lezen

Hoe gaan de laatstejaars van Karel Buls om met de klimaatverandering?

Op dinsdag 30 april ging de avond rond de klimaatverandering van start om 17.00u met een spetterend debat rond het klimaat, georganiseerd door Mohamed Barchid, leerling van 6 Economie-Wiskunde.

Lezen

Anke Vos, leerkracht in de basisschool De Droomboom en atlete

Anke Vos, leerkracht in de basisschool De Droomboom, heeft deze zomer drie medailles op het EK skeeleren in Oostende behaald.

Lezen

De lagere school Koningin Astrid neemt deel aan de strapdag

De dagelijkse functionele verplaatsing naar school te voet of met de fiets doen, heeft een impact op vlak van milieu, mobiliteit en het is bovendien gezond voor de kinderen!

Lezen

Pagina's

Abonneren op Agenda Feed