Aanwerven van personeel

Met zo'n 3900 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnet kan de Stad Brussel beschouwd worden als een van de belangrijkste werkgevers van het Brussels Gewest.

Het Departement Openbaar Onderwijs is verantwoordelijk voor meer dan 100 schoolse -en bijschoolse instellingen waarvan negen Nederlandstalige basisscholen, twee Nederlandstalige secundaire scholen, een Nederlandstalige kunstacademie en een Nederlandstalige bibliotheek.

In het gevoerde beleid van diversiteit, niet-discriminatie, en gelijkheid van kansen, beschikt het Departement Openbaar Onderwijs over een ruim aanbod van verschillende beroepen (hulpopvoeders, badmeesters, leerkrachten, laboranten, enz.).

Voor het onderwijs kiezen is kiezen om een belangrijke speler in een steeds veranderende wereld te zijn, voor een job vol met contacten, ontmoetingen en uitwisselingen, voor persoonlijke dagelijkse uitdagingen, een inzet in de gemeenschap. Daarenboven biedt de Stad Brussel talrijke financiële voordelen en een team dat zich inzet voor meer dan 98 scholen.

Indien u voor het ogenblik op zoek bent naar een betrekking als leerkracht, bibliothecaris, oppasser, enz.,  kan u hiervoor solliciteren bij het Departement Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel via het aanwervingsformulier.

U mag uw kandidaturen eveneens naar het volgende adres sturen :

Human ressources van het Departement Openbaar Onderwijs
Brucity
Hallenstraat 4
1000 Brussel

Tel.: 02 279 38 99