Werkgelegenheid

Met om en bij de 4500 personeelsleden en een uitgebreid scholennet, is de Stad Brussel één van de belangrijkste werkgevers van de Brusselse regio.

In het gevoerde beleid van diversiteit, niet-discriminatie, en gelijkheid van kansen, beschikt het Departement Openbaar Onderwijs over een ruim aanbod van verschillende beroepen (hulpopvoeders, badmeesters, leerkrachten, laboranten, enz.).

Voor het onderwijs kiezen is kiezen om een belangrijke speler in een steeds veranderende wereld te zijn, voor een job vol met contacten, ontmoetingen en uitwisselingen, voor persoonlijke dagelijkse uitdagingen, een inzet in de gemeenschap. Daarenboven biedt de Stad Brussel talrijke financiële voordelen en een team dat zich inzet voor meer dan 98 scholen.

Vacature: Taal- en ontwikkelingscoach kleuteronderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel zoekt nog 1 "taal- en ontwikkelingscoach kleuteronderwijs" (M/V/X) om het team te vervoegen, voor haar 7 Hoofdstedelijke Basisscholen gelegen in Brussel stad, Haren, Neder-Over-Heembeek en Laken.

Taal- en ontwikkelingscoaches kleuteronderwijs M/V/X

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel zoekt meerdere taal- en ontwikkelingscoaches kleuteronderwijs (M/V/X) voor zijn acht Hoofdstedelijke Basisscholen gelegen in Brussel stad, Haren, Neder-Over-Heembeek en Laken.

Vacature : Administratief Medewerker Secundair Onderwijs M/V/X

Wij zijn momenteel op zoek naar 2 halftijdse administratief medewerkers secundair onderwijs voor het Hoofdstedelijk Instituut Anneessens-Funck tot 1 november met kans op verlenging tot 30/06/2021.

Vacature : Hulpopvoeder basisonderwijs M/V/X

Met ongeveer 3500 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnetwerk is de Stad Brussel één van de grootste werkgevers in het Brussels Gewest.

Vacature : Hulpopvoeder secundair onderwijs M/V/X

Wij zijn momenteel op zoek naar hulpopvoeders secundair onderwijs voor het Hoofdstedelijk Instituut Anneessens-Funck.

Vacature : lesgevers/begeleiders (M/V/X)

Voor het geven van naschoolse creatieve, sportieve en taalgerichte ateliers in de basisscholen zoekt het departement Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel enthousiaste lesgevers/begeleiders (M/V/X) met een hart voor onze Brusselse ket

Technisch Adviseur Coördinator M/V/X

Het departement Openbaar Onderwijs organiseert een selectieprocedure voor het ambt van Technisch Adviseur-Coördinator voor het Hoofdstedelijk Instituut Anneessens-Funck. 

Vacature dans - Hoofdstedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Voor het schooljaar 2020-2021 is de Hoofdstedelijke Academie op zoek naar één of meerdere leerkracht(en) dans.

Vacature : Leerkrachten Nederlands (m/v/x) voor het Franstalig secundair onderwijs

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar leerkrachten Nederlands (m/v/x) voor haar Franstalig secundair onderwijs.