Werkgelegenheid

Met om en bij de 4500 personeelsleden en een uitgebreid scholennet, is de Stad Brussel één van de belangrijkste werkgevers van de Brusselse regio.

In het gevoerde beleid van diversiteit, niet-discriminatie, en gelijkheid van kansen, beschikt het Departement Openbaar Onderwijs over een ruim aanbod van verschillende beroepen (hulpopvoeders, badmeesters, leerkrachten, laboranten, enz.).

Voor het onderwijs kiezen is kiezen om een belangrijke speler in een steeds veranderende wereld te zijn, voor een job vol met contacten, ontmoetingen en uitwisselingen, voor persoonlijke dagelijkse uitdagingen, een inzet in de gemeenschap. Daarenboven biedt de Stad Brussel talrijke financiële voordelen en een team dat zich inzet voor meer dan 98 scholen.

Vacature dans - Hoofdstedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans

Voor het schooljaar 2020-2021 is de Hoofdstedelijke Academie op zoek naar één of meerdere leerkracht(en) dans.

Vacature : Leerkrachten Nederlands (m/v/x) voor het Franstalig secundair onderwijs

Het Openbaar Onderwijs van de Stad Brussel is op zoek naar leerkrachten Nederlands (m/v/x) voor haar Franstalig secundair onderwijs.

Collaborateur administratif payroll NL

NL Le Département Instruction publique recrute un Collaborateur administratif payroll (niveau C – CESS) afin de renforcer sa section des Finances.